24. august 2006

Firmablogg i all enkelhet

Få selskap her i landet kan få 100 kundar og konkurrentar til å møte opp til firmablogglansering. Likevel var det akkurat det som skjedde i ettermiddag når vi i NetLife Research lanserte vår nye firmablogg iallenkelhet.no.

Iallenkelhet

Personleg er eg svært nøgd med sluttresultatet, som etter mi meining har dei fleste av elementa til ein vellykka firmablogg på plass:

  • Først og fremst godt innhald allereide ved lansering, ettersom vi har tilbakeblogga (backblogga) fire års verdt av nyhetsbrev og anna innhald
  • Tagg-basert navigasjon (som vi kallar stikkord i vår setting), elegant og intuitivt tilgjengeleg i footeren på sida.
  • Gode og relevante Calls2Action i høgrespalta, i form av kalender, abonnering på nyheitsbrev og RSS osv
  • Og mange andre småting eg er veldig godt fornøgd med (pluss enkelte bugs her og der som forhåpentlegvis vil gå seg til etterkvart)

Applausen etter avdukinga sto iallefall, om ikkje i taket, så iallefall i plastpresenningen som var spent over bakgården på Palace Grill. Eg skal også legge lenke til mitt innlegg om firmablogging her, så snart eg får publisert det borte på iallenkelhet.no :-)

Sjølv om eg no har fått ein ny baby i firmablogging, som nok vil få meir merksed frå mi side en brukaropplevingar.com har fått i det siste, så vil også den herværande bloggen leve vidare som min personlege fagblogg. Så følg med både her og der framover!

24.08.2006, 20:37 in Blogging | Fastlenke

Kommentarar

Lenken i bunn er en email-lenke. :-)

Posted by: Jonas at 31. aug.. 2006 11.54.05

Oops! Skal være fiksa no, takk for tips!

Posted by: Are Halland at 31. aug.. 2006 12.38.32

Tilbaketråkk

Tilbaketråkk-URL for dette innlegget:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d83455881869e200d834adf68a53ef

Bloggar som refererer til Firmablogg i all enkelhet: