16. april 2006

Abonner på UXnet-kalenderen

Du kan no abonnere på UXnet-kalenderen - den komplette oversikten over alle norske evenement relatert til brukeropplevelse - via RSS eller iCal-feed. Eller som det står å lese på uxnet.no/wiki:

Ved hjelp av denne RSS-feeden og en passende RSS-leser (f.eks. Bloglines eller lignende) kan du enkelt følge med på det som skjer av relevante aktiviteter uten å surfe rundt på uxnet.no/wiki hele dagen: 
UXnet-kalenderen som RSS-feedUXnet-kalenderen som RSS-feed 

Hvis du bruker iCal eller et kompatibelt kalenderprogram (f.eks. Google Calendar eller Mozilla Calendar for Firefox), kan du sette opp et abonnement her slik at evenementene automatisk dukker opp din kalender:
UXnet-kalenderen som iCal-feedUXnet-kalenderen som iCal-feed

Kalenderen er gjort tilgjengeleg via Google Calendar, og diverse personar rundt om kring i landet har i løpet av påska fått (sannsynlegvis ein smule kryptiske, beklager det ;-) invitasjonar til Google Calendar og dermed også muligheit til å oppdatere eller legge til evenement i kalendaren.

Kort om UXnet-kalenderen:

Her finner du alt av norske konferanser, seminarer og andre aktiviteter med relevans til den store, tverrfaglige sekkeposten "brukeropplevelse". Savner du noe eller oppdager feil, gi beskjed til are(krøllalfa)halland.us. Kalenderen administreres av UXnet - User Experience Network som en gratis tjeneste til det norske fagmiljøet. Les mer om UXnet på uxnet.no/wiki og uxnet.org.

16.04.2006, 14:38 in Tverrfagleg, UXnet | Fastlenke

Kommentarar

Sjekket ut funksjonen nå. Den funker bra og det gikk fint å importere iCal feeden til Google Calendar.

Posted by: Jan Thoresen at 16. april. 2006 21.24.06

Godt å høyre. Feeden blir jo generert av Google Calendar, så det skulle vel helst berre mangle ;-)

Savner imidlertid muligheit til å kunne peike til ein html-versjon av kalenderen, eller i det minste kunne vise fram iCal-/RSS-feeden som html via eit javascript elns, slik som lenke-feeden til høgre på sida her.

Posted by: Are Halland at 16. april. 2006 21.32.18

Tilbaketråkk

Tilbaketråkk-URL for dette innlegget:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d83455881869e200d834840b2a53ef

Bloggar som refererer til Abonner på UXnet-kalenderen: